Uutiset

14.10.2010

Eero Laineesta uusi dieselasiantuntija

Koneteknikko Eero Laineella on pitkä kokemus Delta Motor Oy:stä eri automerkkien teknisenä neuvonantajana ja kouluttajana. Sieltä on peräisin hänen hyvä tekninen taustansa Common Rail -järjestelmien tuntijana ja yleinen autojen tuntemus kaikilla eri osa-alueilla.

AAm:n dieseltoimittajista Eero tuntee parhaiten Boschin ja Delphin, Denso- ja VDO/Siemens-tuntemuksissa on hänen mukaansa parantamisen varaa. Uudessa tehtävässä AAm:n dieselasiantuntijana Eerolla alkaa nyt Matti Leppäkorven kanssa moninainen yhteistyö, jota Kuopiossa oleva Pasi Piekiäinen täydentää. Dieseljoukko on siis kasvanut mukavasti jo kolmeen asiantuntijaan, Eero iloitsee.

Eero Laine toteaa, että työ on jo alkanut ja jatkuu nyt tiukassa paneutumisessa merkkikohtaisiin tietokoneohjelmiin ja niiden käyttöön sekä kenttätuntemuksen lisäämiseen. Tähän kentän osaan kuuluvat erityisesti Dieselfit-yhteistyön korjaamot. Kaikille muillekin dieselasioista kiinnostuneille, siis myös Dieselfit-yhteistyöhön kuulumattomille, tunnukseni olkoon partiolaisten tapaan: Valmiina palvelemaan! Yhtenä ehkä hieman uudempana asiakasryhmänä näen autojen maahantuojat, heillekin voimme antaa apua dieselasioissa.

Eero Laine asustelee Espoon Sunassa, perheeseen kuuluu vaimon lisäksi 17-vuotias poika sekä Shetlannin lammaskoira Milli. Harrastuksikseen hän ilmoittaa kirjojen lukemisen ja ulkoilun, muuten vapaa-aika kuluu mökillä ja mummolassa sekä koiran kanssa ulkoillen.



Jaa

« Takaisin