Uutiset

14.03.2010

Janne Rouhunkoski Hartridgen Kumppanuuspäivässä Englannissa

Atoy Automotive Oy:n myyntiryhmäpäällikkö Janne Rouhunkoski osallistui helmikuussa Englannissa pidettyyn Hartridgen Kumppanuuspäivään.

Hartridge sijaitsee Windsorin kuninkaallisen linnan lähellä Buckinghamissa, jossa sillä on tuotanto-, T&K- ja toimistotilat. Toimintoja täydentävät ympäri maailmaa sijaitsevat noin 85 alihankkijaa, joita yhtiö pitää toimintansa olennaisina jatkumoina. Tuotantoa yhtiöllä on Englannin lisäksi myös Brasiliassa ja Kiinassa. Suomessa Hartridgen tuotantoa edustaa Atoy Oy, joka tuo niitä maahan.

Janne kertoi tulleensa taas vakuuttuneeksi, että Hartridgestä on 80 vuodessa tullut maailman johtava merkki dieselpolttoaineen suihkutustestauslaitteissa. Vuonna 1935 yhtiö otti nerokkaasti käyttöön magneettotestauspöydän, jonka tuloksena syntyi maailman ensimmäinen dieselpolttoainepumpun testauspöytä. Tästä keksinnöstä sai alkunsa tämä kukoistava liiketoiminta, joka tänään tarjoaa testilaitteita kaikille johtaville dieselpolttoainejärjestelmille maailmassa.

Hartridge on maailman suurin dieseltestausjärjestelmien merkki, mikään muu yritys ei pysty kilpailemaan tarjonnan laajuudessa tai monipuolisuudessa. Niinpä monet maailman johtavista moottori- ja polttoainejärjestelmien valmistajista käyttävät vain Hartridgen testauslaitteita tutkimus- ja kehitystyössään. Näitä laitteita esiteltiin Kumppanuuspäivässä, jossa muita esityksiä pitivät mm. Continental (VDO), Stanadyne sekä Delphi ja Denso. Janne Rouhunkoski pitikin matkaa sekä hyödyllisenä uusimpien virtausten katsauksena että tilaisuutena muistuttaa näitä suuria toimittajia suomalaisten jälkimarkkinoiden tarpeista ja toiveista.



Jaa

« Takaisin