Uutiset

14.05.2008

Kuopion Dieselhuolto laajensi palveluaan dieseltestauksessa

Yleisin dieselruiskutusjärjestelmä on common rail -yhteispaine. Dieselautojen pumppujen ja suuttimien peruskunnostaminen tapahtuu korkeiden vaatimusten mukaisesti ja siihen tarvitaan erikoisvarusteet. 

Nyt Kuopion Dieselhuolto on investoinut tämän järjestelmän suuttimien ja pumppujen säätämiseen tarvittaviin varusteisiin. Osana korjausta olevat säätö ja tarkistus tapahtuvat Hartridge-dieselpenkissä. Tiukkojen päästömääräysten vuoksi näiltä laitteilta vaaditaan erittäin suurta tarkkuutta.
Monissa japanilaisissa autoissa on Denson-järjestelmä, ja Kuopiossa voidaankin nyt testata ja säätää Denson common rail -pumput. Myös Bosch-suuttimet ja -pumput kuuluvat uuteen palveluun.

Keravalle ja Rovaniemelle uuden sukupolven suutintesterit

Bosch on tuonut markkinoille common rail -suuttimien toiminnan tarkistamiseen tarkoitetun suutintesterin nimeltään EPS200. Uusi testerimalli on tarpeen, sillä common rail -suuttimet toimivat erittäin korkealla, yli 1000 barin paineella. EPS200 on hyvä valinta, kun suuttimien toiminta halutaan tarkistaa kokonaisuudessaan.
Tämän uuden sukupolven testerin ovat ensimmäisinä hankkineet Keski-Uudenmaan Diesel Keravalla sekä PR Diesel ja Autosähkö Rovaniemellä.



Jaa

« Takaisin